Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nafi Thiam Verspringen : Wk Atletiek Nafi Thiam Neemt Leiding Opnieuw Over Na Zege In Verspringen Belgie Knack _ In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de.

Nafi Thiam Verspringen : Wk Atletiek Nafi Thiam Neemt Leiding Opnieuw Over Na Zege In Verspringen Belgie Knack _ In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de.. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. The epic react 2.0 is here if it's not something to bounce about, i nafi thiam on instagram: Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Al sprong in gent, en meteen ook goed voor haar eerste belgische indoortitel in het verspringen. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken.

Blessed with another successful year and happy to finish it. Nafi thiam heeft zondag tijdens de zevenkamp van de décastar in talence het belgisch record verspringen verbeterd. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. Nafi thiam heeft tijdens haar zevenkamp op de décastar in talence het belgisch record in het tot vandaag bedroeg het pr van thiam in het verspringen 6m62, één centimeter minder dus dan het. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98.

Unieke Belgische Dubbelslag Op Ek Atletiek Indoor Nafi Thia Het Belang Van Limburg Mobile
Unieke Belgische Dubbelslag Op Ek Atletiek Indoor Nafi Thia Het Belang Van Limburg Mobile from img.hbvl.be
Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Nafi sprong er afgelopen weekend op de meerkampwedstrijd in götzis zowaar 3 centimeter nafi is de derde van vier kinderen uit een gezin met een belgische moeder en senegalese vader. Olympische spelenolympisch kampioene zevenkamp nafi thiam stelt dat ze niet van plan is om in 2020 aan een meerkamp deel te nemen. Komende donderdag en vrijdag kan zevenkampster nafi thiam (24) in berlijn ons land na goud op de spelen in rio (2016) en het wk in londen (2017) ook een europese titel schenken. Al sprong in gent, en meteen ook goed voor haar eerste belgische indoortitel in het verspringen. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek.

Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan.

Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. Blessed with another successful year and happy to finish it. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Nafi thiam heeft op de hypomeeting in het oostenrijkse götzis na het hoogspringen ook het verspringen gewonnen. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Nafi thiam won op autoritaire wijze de zevenkamp met 6.784 punten. Nafissatou thiam staat zondagmiddag na afloop van de vijfde proef opnieuw aan de leiding in de zevenkamp op eerder had thiam in het olympisch stadion sprongen van 6m20 en 6m33 neergezet. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. And so perhaps it helps to have the mentality of the reigning world and olympic champion, nafi thiam , who doesn't really. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid.

In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. German engineering charged by belgian top athlete nafi thiam. Ze benaderde het belgisch record tot op één centimeter. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond.

Nafi Thiam Zweeft In Birmingham Naar Nieuw Br In Verspringen Atletieknieuws
Nafi Thiam Zweeft In Birmingham Naar Nieuw Br In Verspringen Atletieknieuws from www.atni.be
De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Nafi thiam is a world class heptathlete born and raised in namur, belgium who'll spend the next decade competing for international honours. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. German engineering charged by belgian top athlete nafi thiam. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Gold at the olympic games in rio, third woman of all time… nafi thiam is always looking for improvement, just like audi. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk.

Blessed with another successful year and happy to finish it.

In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons. Ze benaderde het belgisch record tot op één centimeter. Al sprong in gent, en meteen ook goed voor haar eerste belgische indoortitel in het verspringen. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel. Uiteindelijk zette ze met een sprong van 6,79 meter ook één van de beste mondiale prestatie van het. Op dag 2 in het verspringen heb ik goed gesprongen, maar ik kwam niet goed uit bij mijn afzet. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Outdoor had thiam het belgisch record al op haar naam staan. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid.

Nafi thiam heeft op de hypomeeting in het oostenrijkse götzis na het hoogspringen ook het verspringen gewonnen. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. Afgelopen zomer won thiam met een nationaal record van 6m86 het verspringen op de diamond. Onze landgenote schitterde als vanouds in het hoogspringen, haar sterkste discipline, en ging over een hoogte van 1m98. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'.

Gouden Spike Leiden Nafi Thiam Wint Zowel Verspringen Als 100 Meter Horden En Is Klaar Voor Talence Metro Krant
Gouden Spike Leiden Nafi Thiam Wint Zowel Verspringen Als 100 Meter Horden En Is Klaar Voor Talence Metro Krant from nl.metrotime.be
Volg nafissatou thiam in actie tijdens de olympische spelen tokyo 2020. De jongste tijd maakte ze daar een positieve evolutie mee. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. De passage van nafi thiam op het bk indooratletiek in gent was voor één keer geen al te groot succes. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. 'the goal is to do a heptathlon where you do pbs everywhere'. .zorgde nafi thiam zaterdag in het verspringen nog voor het orgelpunt op het bk indoor atletiek.

In het verspringen pakte ze zilver met een tegenvallende 6m28, op de horden was er brons.

Nafi thiam combineert beide, én heeft ook nog eens de juiste mentale ingesteldheid. And so perhaps it helps to have the mentality of the reigning world and olympic champion, nafi thiam , who doesn't really. Ook in het verspringen is thiam bijzonder sterk. Nafissatou (nafi) thiam (brussel, 19 augustus 1994) is een belgische meerkampster, die in 2016 in rio de janeiro olympisch kampioene op de zevenkamp werd met 6810 punten. Exclusieve beelden van onze olympisch kampioene nafi thiam tijdens haar training voor het verspringen. Al sprong in gent, en meteen ook goed voor haar eerste belgische indoortitel in het verspringen. Blessed with another successful year and happy to finish it. Bel x sen ⁣ olympic, world, european. Ze landde bij haar tweede poging na 6m67, vier centimeter verder dan het 23. Nafi thiam viel afgelopen weekend nog te bewonderen op het bk indoor in gent. Wereldkampioene nafi thiam was goed voor goud in rio, sloopte in 2017 als een van de enige vier vrouwen ooit de magische barrière van 7000 punten in zevenkamp en combineert nog steeds topsport. Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken. In de eerste ronde van de 800 meter hield thiam nog goed stand, in de.

Nafi thiam heeft zondag het belgisch record verspringen indoor tot drie keer toe gebroken nafi thiam. Nooit eerder won een belgische man of vrouw de wereldtitel.